Vind de beste deurwaarder in Maldegem

Kom gemakkelijk en snel in contact met deurwaarders uit Maldegem en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Deurwaarders Maldegem

Top 10 deurwaarders in Maldegem

Compleet overzicht van alle deurwaarders in Maldegem en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar!

In Maldegem zijn 10 deurwaarders beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle deurwaarders uit Maldegem en omgeving. Iedere deurwaarder heeft een eigen bedrijfsprofiel met adresgegevens, contactgegevens, bedrijfsbeoordelingen en registraties.

Gerechtsdeurwaarder Maldegem gezocht?

Op Deurwaarder Gids vind je altijd een geschikte deurwaarder voor jouw opdracht. Je schakelt een incassobureau of gerechtsdeurwaarder in voor een incassotraject, beslaglegging of het treffen van een betalingsregeling. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag en vergelijk deurwaarders Maldegem en omgeving.

Over Maldegem

Maldegem is een plaats in de provincie Oost-Vlaanderen en telt in totaal 16000 inwoners, verdeeld over 6803 huishoudens. Per 6803 huishoudens is er 1 deurwaarder beschikbaar.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van de top 10 deurwaarders in Maldegem en omgeving

Vergelijk deurwaarders en bespaar op de kosten!


deurwaarder Maldegem

Vind snel een deurwaarder in Maldegem!

Met de hulp van een deurwaarder in Maldegem ben jij verzekerd van een snelle betaling. Ze helpen met het innen van facturen, maar zijn ook bevoegd om erop toe te zien dat de wanbetaler het vonnis van de rechter uitvoert. Heb jij een gerechtsdeurwaarder nodig?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag krijg je zo snel mogelijk offertes toegestuurd van maximaal 5 deurwaarders in je regio. Vergelijk de prijzen en kies de specialist met het beste aanbod!

Op deze pagina lees je wat een deurwaarder voor jou kan betekenen, en welke werkzaamheden hij of zij uitvoert. Je krijgt een beeld van de gemiddelde kosten en we vertellen je waarom het inhuren van een deurwaarder ook voor particulieren een goed idee is.

Gratis deurwaarders vergelijken

Wil je weten wat het kost om een deurwaarder in te schakelen? Door meerdere deurwaarders met elkaar te vergelijken vind je snel en gemakkelijk de specialisten met het beste aanbod. Zo bespaar je op de kostprijs!

De grootste voordelen op een rij:

 • Je krijgt een compleet beeld van de gemiddelde kostprijs.
 • Je kiest daarna zelf de specialist met het beste aanbod.
 • Op deze manier bespaar je tot wel 40% op de totaalprijs.
 • Deze offerteservice is gratis en zonder verdere verplichtingen.


Wat is een gerechtsdeurwaarder?

Een gerechtsdeurwaarder is benoemd door de koning: het is dus een beschermd beroep en niet iedereen mag zich zomaar gerechtsdeurwaarder noemen. Gerechtsdeurwaarders hebben een opleiding rechten afgerond en hebben minimaal twee jaar stage gelopen.

Een gerechtsdeurwaarder kun je inschakelen als je last hebt van klanten die weigeren hun facturen te betalen. In eerste instantie proberen ze de vorderingen op te eisen zonder rechtszaak, maar ze hebben ook de bevoegdheid om de persoon te dagvaarden en om beslag te leggen op inboedel of loon.

Gerechtsdeurwaarder inschakelen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

gerechtsdeurwaarder Maldegem

Verschil deurwaarder en gerechtsdeurwaarder

Hoewel een gerechtsdeurwaarder in de volksmond vaak een ‘deurwaarder’ genoemd wordt, zit er wel een verschil tussen de twee. Gerechtsdeurwaarders hebben namelijk veel meer bevoegdheden dan gewone deurwaarders. Een gewone deurwaarder is werkzaam in de rechtszaal, maar mag niet het vonnis van de rechter uitvoeren: daarvoor heb je een gerechtsdeurwaarder nodig.

Waarom een deurwaarder uit Maldegem inschakelen?

Achter je eigen geld aan moeten kan heel veel tijd in beslag nemen, en is bovendien enorm frustrerend. Bespaar je de energie en geef deze klus uit handen aan een deurwaarder in Maldegem. Hij of zij kan je al helpen vanaf het minnelijke traject met het innen van openstaande vorderingen. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kun je een rechtszaak starten. Zij zullen dan de persoon dagvaarden en het vonnis van de rechter uitvoeren.

Waarom is het een slim idee om een deurwaarder in te huren?

Allereerst bespaart dit jou veel tijd en energie. Je kunt verder met je dagelijkse gang van zaken en je mag ervan uitgaan dat je zo snel mogelijk alsnog betaald wordt. Daarnaast kan het inzetten van deurwaarders ook de goede klantenrelatie behouden, zeker als deze helpen met schuldbemiddeling.

De grootste voordelen op een rij:

 • Deurwaarders besparen je tijd en energie.
 • Hij streeft naar een behoud van een goede klantenrelatie.
 • Je bent gegarandeerd van een snelle betaling.
 • Eventuele kosten worden zoveel mogelijk op de schuldenaar verhaald.

De hulp van een deurwaarder nodig? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en vind een deurwaarder bij jou uit de buurt!

Gerechtsdeurwaarder nodig?

Vind snel een deurwaarder in jouw regio en bespaar zo tot wel 40% op de kosten.

Start gratis offerteaanvraag

Wat doet een deurwaarder?

Een deurwaarder heeft veel verschillende taken. Deze zijn onder te verdelen in ambtelijke taken en niet-ambtelijke taken. De ambtelijke taken zijn onder meer het betekenen van een akte en het uitvoeren van een vonnis of uitspraak: dit mag alleen een gerechtsdeurwaarder doen.

Een gerechtsdeurwaarder in Maldegem houdt zich onder meer bezig met:

 • Akte betekenen: betrokken personen officieel op de hoogte brengen.
 • Uitvoeren van een vonnis of uitspraak: door middel van beslaglegging of het ontruimen van een woning.
 • Innen van openstaande facturen: een deurwaarder uit Maldegem helpt tijdens het minnelijke traject en vergroot de kans op een snelle betaling.
 • Vaststelling: een feitelijke beschrijving van een situatie opstellen, wordt veel gebruikt als bewijsmateriaal.
 • Schuldbemiddeling: deurwaarders helpen met het tot stand komen van een betalingsafspraak.
 • Nalatenschappen verkopingen: een deurwaarder helpt als jij een deel van je nalatenschap wilt verkopen.
 • Juridische bijstand bij de kantonrechter: een deurwaarder is vaak goedkoper dan een advocaat en kan je ook bijstaan bij de kantonrechter.

Hieronder lees je meer over de vele werkzaamheden van deurwaarders. Wil jij een deurwaarderskantoor inhuren? Vraag dan snel gratis offertes aan!

deurwaarders Maldegem

Gerechtelijke tussenkomsten

Voor een gerechtsdeurwaarder in Maldegem zijn de gerechtelijke tussenkomsten een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Deze worden ook wel de ambtelijke taken genoemd, en dit zijn de werkzaamheden waarvoor alleen gerechtsdeurwaarders een bevoegdheid hebben.

Hieronder lees je meer over de werkzaamheden die binnen de gerechtelijke tussenkomsten vallen. Wil je hier meer over weten? Twijfel dan niet om gratis offertes aan te vragen.

Betekening

Eén van de belangrijkste taken van deurwaarders in Maldegem is het betekenen van een akte. Dit houdt in dat de gerechtsdeurwaarder iemand officieel op de hoogte brengt van het een of ander. Dit moet officieel gedaan worden, zodat deze persoon later niet kan zeggen dat hij of zij nergens vanaf wist.

Een voorbeeld hiervan is een dagvaarding. Als je een klant hebt die weigert te betalen en je wilt een rechtszaak starten, dan zal een deurwaarder deze persoon dagvaarden. Dat houdt in dat deze persoon officieel wordt opgeroepen om voor de rechter te verschijnen.

Ook mag een gerechtsdeurwaarder een betrokken persoon officieel op de hoogte stellen van een vonnis of uitspraak. Ook hierbij geldt dat deze persoon daarna niet kan ontkennen dat hij op de hoogte was van de uitspraak.

Uitvoeren van een vonnis of uitspraak

Een tweede taak van een deurwaarder is het uitvoeren van het vonnis van de rechter. De rechter heeft jou tijdens de rechtszaak in het gelijk gesteld: nu moet de derde persoon absoluut betalen. Toch zijn er koppige wanbetalers of huurders die op dit punt nog steeds weigeren te betalen: misschien omdat ze het geld niet hebben of omdat ze het er niet mee eens zijn.

Om erop toe te zien dat het vonnis toch wordt nageleefd heeft een deurwaarder de beschikking over twee belangrijke bevoegdheden:

 • Beslaglegging
 • Woning ontruimen

Daarover lees je hieronder meer.

Beslaglegging

Beslaglegging houdt in dat de deurwaarders in Maldegem beslag mogen leggen op de inboedel of het salaris van de wanbetaler. De inboedel wordt verkocht en dit geld wordt gebruikt om jou (en andere schuldeisers) af te betalen.

Een alternatief is beslaglegging op loon. In dat geval mag de vakman via de werkgever beslag leggen op het salaris. Dit gaat volledig buiten de wanbetaler om, waardoor hij het niet tegen kan houden. Zo word je zeker betaald!

Woning ontruimen

Heb je huurders die weigeren te vertrekken ondanks een vonnis van de rechter? In dat geval kan een gerechtsdeurwaarder in Maldegem de woning voor je ontruimen.

Let op: dit mag alleen als een rechter je gelijk heeft gegeven, huurders hebben veel rechten en mogen niet zomaar uit huis gezet worden. Heeft een rechter dit besloten dan mag de deurwaarder de woning ontruimen.

 

Deurwaarder uit Maldegem inschakelen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs.

Buitengerechtelijke tussenkomsten

Naast deze ambtelijke taken, zijn er ook een aantal buitengerechtelijke tussenkomsten die deurwaarders uit Maldegem mogen uitvoeren. Hierbij gaat het onder meer om het opstarten van een minnelijk traject: het innen van openstaande facturen zonder tussenkomst van een rechter. Ook voor schuldbemiddeling of juridische bijstand bij de kantonrechter kun je bij een deurwaarder aankloppen.

Hieronder gaan we verder in op de belangrijkste buitengerechtelijke taken. Hiervoor mag elke specialist zijn of haar eigen tarief bepalen. Wil je weten wat het kost? Vraag dan gratis offertes aan en bespaar!

Innen van openstaande facturen

Openstaande facturen kunnen je grote problemen opleveren: het is belangrijk dat deze zo snel mogelijk betaald worden, maar dit kost veel tijd en energie. Daarom kun je deze klus ook uit handen geven aan een ervaren deurwaarder.

Wat doen deurwaarders?

Zij nemen het contact met de klant in kwestie voor je over. Ze communiceren professioneel, vriendelijk en dringend en komen zo vaak toch tot een snelle betaling. De tussenkomst van deurwaarders brengt namelijk een schrikreactie teweeg, waardoor de klant snel betaald om extra hoge kosten te voorkomen. Is dit niet het geval dan kun je een rechtszaak starten, waarna de gerechtsdeurwaarder de klant zal dagvaarden.

Vaststelling

Een andere taak die de deurwaarders uitvoeren, is het maken van een proces-verbaal aan een vaststelling. Een vaststelling is een beschrijving van een situatie, zonder mening of waardeoordeel eraan vast.

Denk bijvoorbeeld aan de omschrijving van opgelopen schade, of de beschrijving van de huidige staat van een appartement of ander huurhuis.

Deze vaststellingen worden gebruikt als bewijsmateriaal in een rechtszaak of voor de verzekeraar.

Schuldbemiddeling

Een deurwaarder richt zich ook op schuldbemiddeling. Het is voor ondernemers belangrijk om een goede klantenrelatie te behouden met hun klanten, maar dat is vaak lastig als er spanningen zijn rondom een onbetaalde factuur. Misschien sta je als ondernemer dan niet meer open voor een redelijke betalingsafspraak terwijl de klant deze wel nodig heeft.

Door te kiezen voor schuldbemiddeling ben je verzekerd van een betaalde factuur, en handelt de deurwaarder alle communicatie met je wanbetalers af. Hierdoor kun je een goede relatie met je klanten behouden en hoef je zelf geen waardevolle energie te steken in het innen van de openstaande factuur.

Nalatenschappen en verkopingen

Het kan zijn dat je (een deel van) je nalatenschap wilt verkopen: ook dan kun je aankloppen bij deurwaarders uit Maldegem. Deurwaarders beschikken vaak over een groot netwerk van veilinghouders die ervoor zorgen dat jouw nalatenschappen voor een eerlijke prijs verkocht worden. Daarnaast helpen deurwaarders ook met het bepalen van de waarde van bepaalde items, zodat je verzekerd bent van de beste prijs.

Juridische bijstand bij de kantonrechter

Voor juridische bijstand bij de kantonrechter hoef je niet per se een advocaat in te schakelen, maar kun je ook een deurwaarder inschakelen. Dit is vaak een stuk goedkoper, en omdat deurwaarders ook een opleiding rechten hebben afgerond, kunnen zij je ook uitstekend juridisch advies geven.

deurwaarder inschakelen

Wanneer een deurwaarder inschakelen?

Het is slim om een deurwaarder op tijd in te schakelen. Er geldt namelijk een verjaring op schulden, dus een deurwaarder kan je na een aantal jaren niet meer helpen. De verjaringstermijn loopt uiteen van 1 jaar tot 5 jaar, en hangt af van het soort schuld.

Om een goede klantenrelatie te behouden raden we je aan eerst zelf een aantal herinneringen te sturen en eventueel een aanmaning. Geef in je laatste aanmaning aan dat je een deurwaarder wilt inschakelen en dat er dan kosten bovenop de openstaande factuur worden gerekend. Daarna neemt de deurwaarder het over voor het minnelijke traject.

Deurwaarder inschakelen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vind een deurwaarder bij jou uit de buurt.

Deurwaarder inschakelen voor bedrijven

Voor bedrijven is de inzet van deurwaarders enorm waardevol. Het kost heel veel tijd en energie om zelf achter openstaande facturen aan te gaan: deurwaarders nemen je dus heel veel energie en frustraties uit handen.

Deurwaarders kunnen verschillende dingen voor bedrijven betekenen. Zij kunnen je al ondersteunen van af het eerste, minnelijk traject waarbij er nog geen rechter aan te pas komt. Ze doen er dan alles aan om de factuur te innen, maar is dat niet mogelijk dan starten ze de rechtszaak en zullen ze de klant dagvaarden.

Bedrijven kunnen een deurwaarder inschakelen voor:

 • Het innen van openstaande facturen.
 • Het starten van een gerechtelijke incasso.
 • Uitvoeren van het vonnis van de rechter.
 • Juridisch advies.

Gerechtsdeurwaarder inschakelen en besparen op de kosten?

Vergelijk dan meerdere deurwaarders en kies de specialist met het beste aanbod.

Gratis offertes vergelijken

Deurwaarder inschakelen: particulier

Ook als particulier kun je een deurwaarder inschakelen. Er zijn verschillende situaties waarbij het belangrijk is om de hulp van een deurwaarder in te roepen. Bijvoorbeeld als je een grote som geld geleend hebt aan een familielid of kennis en deze persoon weigert, ondanks goede afspraken, terug te betalen.

Een andere reden om een deurwaarder in te huren, is als je ex-partner jou alimentatie verschuldigd is. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat de partneralimentatie wel door de rechter is vastgesteld, anders kan een deurwaarder niks betekenen wat betreft de alimentatie.

Wanneer komt een deurwaarder voor particulieren van pas:

 • Als een ex-partner weigert alimentatie te betalen.
 • Wanneer je een geldsom uitgeleend hebt die niet terugbetaald wordt.
 • Als je een huis verhuurt en de huurders een huurachterstand hebben.

Wat kost een deurwaarder inschakelen?

Wat kost een deurwaarder inschakelen? De kosten voor de ambtelijke taken van een deurwaarder zijn landelijk vastgesteld. Deze verschillen niet en zijn dus bij elke deurwaarder hetzelfde. Je vindt de tarieven op gerechtsdeurwaarders.be.

Voor de buitengerechtelijke tussenkomsten mogen de deurwaarders zelf hun prijzen bepalen. Deze lopen flink uiteen, en het is daarom lastig een vaste prijs te benoemen. Vaak werkt een deurwaarder met een no cure no pay beleid. Dit houdt in dat je alleen betaalt als de deurwaarder je ook daadwerkelijk kan helpen. Sterker nog: in veel gevallen worden de kosten, indien mogelijk, op de wanbetaler verhaald waardoor je zelf niet hoeft te betalen.

Deurwaarder nodig? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

gerechtsdeurwaarder inschakelen

Deurwaarder Maldegem nodig? Vergelijk gratis offertes!

Heb je wanbetalers? Schakel een deurwaarder in Maldegem nodig. Deze helpt met het innen van openstaande facturen en helpt bij het opstarten van een rechtszaak door een dagvaarding uit te brengen. Op zoek naar een gerechtsdeurwaarderskantoor?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je meerdere prijsopgaven van experts in jouw regio. Vergelijk de verschillende prijzen en kies de vakman met het beste aanbod. Je bespaart zo gemakkelijk tot wel 40% op de kosten! De aanvraag is bovendien gratis en zonder verplichtingen, dus je zit nergens aan vast.

Gratis offertes vergelijken!